Zorganizowanie spotu to na pewno fajny pomysł, może być nawet autoshow, tylko nie wiem czym taki spot ma się charakteryzować, ja na żadnym jeszcze nie byłem. Tak czy inaczej można by coś zapoczątkować, zatem ja się wpisuję, a jak co to służę pomocą w organizaji.
wycięcie katalizatora jakieś zmiany???
Zwiń
X
-
wycięcie katalizatora jakieś zmiany???
powiedzcie czy po wycieciu kata nizauwazyliście że autko zaczeło troszke kopcic. czy dzwiek wydech uległ zmianie i czy odczuliście jakiś przyrost mocy??? wiem że taki temat jest ale nik niewchodzi na tamten stary i musiałem napisać nowy. jak ktoś ma to niech napisze swoje wrażenia.
-
-
słuchaj ja wycinałem we wcesniejszym aucie i dupa jesli chodzi o osiagi :-( ani lepiej ani głosniej niechoził.Byłem zmuszony wyciac go bo pierdział inaczej wcale bym go nieruszał.pzdr
moze niech kto sie jeszcze wypowie koledze na ten temat.
[ Dodano: Pon 09 Sty, 06 21:27 ]
a jeszcze jedno kolega ma wyciete wszystkie tłumiki razem z katem w 1.9tdi i ma wspawana prosta rure to juz troszke głosniej pracuje ale miło dla ucha i niedymi.Osiągi on twierdzi9 ze mu sie podniosły troche ale ja nim niesmigałem wiec niewiem.Jak go spotkam to dopytam co i jak. k-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
Komentarz